TJÄNSTER

Utöver våra andra system så erbjuder vi även två tjänster som kan användas för sig eller tillsammans. Vi har sett en stor efterfrågan av den här typen av tjänster och har därför kommit fram till dessa unika lösningar. Klicka på texterna nedan för att veta mer.

Vi kan rita ditt fiber till hemmet nätverk från grunden. Vi kan hjälpa dig med varje steg, från en förstudie till en komplett detaljprojektering av ditt fibernätverk. Allt från användbara schaktkartor med duktscheman, panelkort, svetsscheman, noggranna materiallistor och prislistor.

FTTH network design, cost optimized fiber designs, trenching maps, grovprojekteringar, projektring, schaktkartor, duktkarta, fiber

TJÄNSTER

MARKSCANNING

Det här er en unik tjänst som vi stolt kan erbjuda och är ensamma på marknaden med. Med vårt one pass 3D radar system kan vi snabbt och enkelt skanna av hela gator och läsa av vad som finns i marken. Det här är kan antingen användas för att dokumentera befintliga kanalisationer men även perfekt  för att göra innan du börjar med ditt FTTH nätverk. Sedan kan vi designa ett fibernätverk utefter vart man kan gå och inte beroende på vart tidigare kablar ligger.

Outdata after mapping an areas burried infrastructure, localize burried cables and ducts

OM OSS

KONTAKT

LÄNKAR

Certified by