Marseille, FTTH Conference

France, Marseille

2017-02-14

MTT-System befann sig på plats i Marseille på FTTH Conference 2017. Pär representerade MTT på mässan och höll flera möten med framtida samarbetspartner och kunder. Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er som nätägare eller entreprenör kontakta oss på contact@mttsystem.com

Wolrds largest fiber to the network conference. The annaualy fiber exhibition is this year held in France.
New CEO for MTT-System, former Ericsson Head of Fiber and Board at FTTH Council Europe

Ny VD för MTT-System

Sweden

2017-02-10

MTT System växer och vi har nöjet att välkomna Pär Cedergren som vår nya VD. Pär har 25 års erfarenhet inom entreprenad och telekom  på ledande positioner och satt tidigare på positionen som chef för den globala fiber verksamheten på Ericsson. Pär har även suttit med som styrelse medlem på FTTH Council Europe. Tillkomsten av Pär till MTT System kommer möjliggöra oss att ta nästa steg och hjälpa er nätägare att öka farten och kvalitén samtidigt som vi kan sänka kostnaderna för deras FTTx utbyggnader.

Certifierade enligt robust fiber

Sverige

2016-09-15

MTT-system och vår förläggningsmetod är godkända av Robust fiber. Detta betyder att vår metod uppfyller alla krav på hur ett robust och hållbart fibernätverk ska se ut. Vill du veta mer om Robust fiber gå in på www.robustfiber.se.

Se vårt certifikat här!

Bredbandsbåten

2016-09-04

Stockholm, Sverige

Bredbandsbåten är en utställning i Stockholm som handlar om att skapa hållbara kommunikations nätverk för framtiden. Vi bemöttes med mycket positiva reaktioner och drog till oss stor nyfikenhet med vår nya maskin. Med oss på plats fanns Tim Axelsson och Andreas A (syns i bilderna).

OM OSS

KONTAKT

LÄNKAR

Certified by